Consult

Heeft uw kat een gedragsprobleem dan kunt u contact opnemen via de knop “Contact” aan de linker bovenkant van deze pagina of door een mailtje te sturen naar info@marleen-roos.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. In het eerste vrijblijvende telefoongesprek (maximaal 10 minuten) kunt u kort uitleggen wat er aan de hand is en kunnen we samen bekijken of een consult nodig is. In sommige gevallen, maar zeker in het geval van onzindelijkheid of sproeien, vraag ik u éérst naar de dierenarts te gaan voor een urineonderzoek.

Het consult ziet er als volgt uit:

  • Na het telefonisch contact stuur ik u een vragenlijst en vraag u deze aan mij te retourneren met, indien mogelijk of van toepassing, een filmpje van het probleemgedrag of de omstandigheden.
  • Na ontvangst van de vragenlijst (en indien van toepassing, een kopie van het urineonderzoek van de dierenarts), maak ik met u een afspraak voor een huisbezoek.
  • Een huisbezoek duurt gemiddeld 1 tot 2 uur. Tijdens het gesprek zal ik vragen het verhaal uitgebreid te vertellen en zal ik u vragen stellen. Vervolgens geef ik u de (voorlopige) diagnose en een aantal tips om alvast mee te beginnen.
  • U krijgt van mij zo snel mogelijk een verslag en een behandelplan thuisgestuurd, waar u vervolgens mee aan de slag gaat.
  • U heeft tot 3 maanden na het consult recht op nazorg in de vorm van e-mail contact of, indien nodig, een kort telefoongesprek.

Werkgebied

Mijn werkgebied is een straal van +/- 30 km. rond Rhenen.

 

Kattengedragstherapeut

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin